DPB Kuća

Click here to edit subtitle

Dođite i naučite više o Gorskom Kotaru pomoću naših programa "Zemljani safari", "Pustolovina u divljini" i "Istraživanje šume." Učenici i učitelji će pomoću ovog praktičnog treninga otkriti više o Božjem stvorenju, društvu i sebi samima, kao i o tome što znači biti odgovorni građani koji će se baviti očuvanjem i korištenjem društvene zajednice i prirodnog svijeta, te brige o njima. Naš program "Istraživači" može se prilagoditi tako da se bavi samo vrijednostima, ovisno o pravilima vjerskog obrazovanja kojih se škola mora pridržavati.

Naš program za 3.-5. razred: 

Zemljani safari: Na "Zemljanom safariju" sudionici će istraživati strukturu zemlje i njezine slojeve, kao i tipove zemlje te značaj zemlje za naš svakodnevni život. 

Pustolovina u divljini: Vaši pustolovi će pronalaziti dokaze o živim stvorenjima koja borave u Severinu na Kupi, od kukaca do ptica pa do ostalih životinja koje žive u šumi. 

Istraživanje šume: Vaši istraživači će otkrivati osnovne strukture drveća, kao i karakteristike i vrijednosti dragocjenih resursa koje šume predstavljaju. 

School in Nature Booklet

We invite you and your students to join us in one of our experiential learning programs in beautiful Gorski Kotar. Learn more about our programs in this booklet. 

50 Things to Do @ the DPB House

See the possibilities at the DPB House and use this flyer with our staff to design a program to meet your desired outcomes for your school.