DPB Kuća

Click here to edit subtitle

Kamp za djecu misionara
Dvije sesije: 28. lipnja-2. srpnja ili 7.-13. srpnja 2017.
Prijave počinju 1. studenog 2016.

Kamp za djecu misionara omogućuje djeci misionara da se upoznaju s drugom misionarskom djecom u zabavnom, pustolovonom i duhovno obilježenom okruženju. Aktivnosti poput penjanja, plovidbe kanuom, streličarstva, pustolovina u prirodi i odbojke na obali ispitat će njihovu hrabrost, iskušati njihovu sposobnost za timski rad i pružiti im zajednička iskustva o kojima će moći diskutirati sa savjetnicima i cimerima. Igre u velikim grupama i slobodno vrijeme   pružaju kamperima priliku za izgrađivanje prijateljstava koja mogu trajati cijele godine. Potkraj dana kamperi će biti blagoslovljeni štovanjem Boga pjesmom zajedno s timom za štovanje, kao i biblijskim promišljanjima koja će ih potaknuti na sazrijevanje!

Datumi:

"Želimo vam reći koliko smo vam od srca zahvalni za sve što ste učinili kako biste omogućili našem sinu da dođe na Kamp za djecu misionara. Bio je to divan odgovor na molitve i krasan dar od Gospodina u ovom trenutku...Često zahvaljujemo Bogu za taj poseban tjedan koji je naš sin mogao provesti na kampu. Vaša služba djeci misionara je vrlo bitna... jako smo zahvalni za vas." — roditelji jednog misionarskog djeteta.

Dave Sterken: Programski direktor

Veselim se što ću ovo ljeto ponovno imati priliku doći u Hrvatsku! Učitelj sam u Michiganu i radujem se svim prilikama služenja na kampovima. Jako volim dijeliti Božju Riječ s kamperima i gledati ih kako rade zajedno.


Johann David Go: Asistent programskog direktora

Budući da sam i sam dijete misionara, uzbuđen sam što mogu služiti DPB-u kao asistent programskog direktora. Odrastajući na Filipinima nisam imao priliku ići na Kamp za djecu misionara sve dok nisam došao na fakultet. Stvarno sam bio blagoslovljen na tim kampovima i jedva čekam da i ja mogu blagoslivljati druge. Studirao sam Sport u misiji na Biblijskom institutu Moody i nedavno sam se preselio u Hrvatsku kao SEND International djelatnik. Neke od mojih strasti su vodene igre, kava, puzzle, društvene igre i mladi ljudi. Jedva čekam da mogu dijeliti Božju ljubav i Njegovu Riječ s kamperima dok zajedno uživamo u ljetnim avanturama.