DPB Kuća

Click here to edit subtitle

ZAGREB • ZADAR

„Zajedno do vrha“, naša akcija koja se održava dvaput godišnje, na kojoj prikupljamo donacije za školarine djece i tinejdžera u potrebi kako bi nam se mogli pridružiti na ljetnim kampovima.
Donate

Akciju "Zajedno do vrha" organiziramo kako bismo skupili dovoljno financija za CREW i kampere slabijeg imovinskog statusa za sljedeću ljetnu sezonu. 

Pomozite nam prikupiti financije za kampere i CREW (mlade koji služe na kampovima)!

  • Međunarodni kamp školarina: 20 €
  • Engleski kamp školarina 30 €
  • Puna kamp školarina: 135 €
  • Članarina za CREW člana: puna 160€ / 11 € (1 dan)


Na kampovima u DPB kući ulažemo u živote djece i mladih kako bismo im pomogli u rastu i otkrivanju novih stvari o Božjem stvorenju, društvu i sebi samima, te kako bi se razvili u odgovorne Kristove sljedbenike koji će se spremno suočiti s izazovima čuvanja i brige za svoju zajednicu i prirodni svijet, te ujedno i uživati u istome.


Svaki sudionik akcije „Zajedno do vrha“ treba pronaći 3 ili više sponzora koji će donirati određeni novčani iznos za sport u kojemu će sudjelovati tijekom ovog događaja (svaka ruta, krug ili km sponzorirana je određenim novčanim iznosom). Različiti sportovi koje naši sudionici odabiru jesu bicikliranje, trčanje, hodanje i rolanje.


Naš jesenski događaj održat će se u subotu, 27.5.2017. godine, a većina sudionika bira vremenski okvir od 2 sata kako bi završili ovaj događaj.


Možete nam se pridružiti u ovoj akciji na nekoliko načina: možete sudjelovati ili sponzorirati jednog od naših sudionika

(i jedan dolar može učiniti veliku razliku).


Možete učiniti razliku dok zajedno postižemo ovaj cilj i omogućiti blagoslov mnogim obiteljima i djeci ovog ljeta.