DPB Kuća

Click here to edit subtitle

Zajedno do vrha 2016.

Možete nam pomoći učiniti razliku dok zajedno dosežemo naš cilj i blagoslivljamo mnogu djecu i obitelji 

u nadolazećoj ljetnoj sezoni!


Naš jesenski događaj održat će se u petak, 09.prosinca u Zagrebu, odnosno u subotu, 10.prosinca u Zadru. Možete nam se pridružiti u ovoj akciji na nekoliko načina: možete sudjelovati ili sponzorirati jednog od naših sudionika (i jedan euro može učiniti veliku razliku). Ove godine također smo blagoslovljeni organizacijom iz Engleske koja će za svaku kunu donirati još jednu, do 3,380.00 €.


 

Molite da “Zajedno do vrha” bude blagoslovljena i uspješna akcija te da Bog providi sva potrebna novčana sredstva. Molite za lijepo vrijeme jer će se većina sportova održati vani na otvorenom, te također molite za sigurnost sudionika. U molitvi imajte i ZDV tim koji organizira ovaj događaj u različitim zemljama.  

 

Pridružite se događaju u Zagrebu, Zadru ili to učinite u svom gradu, odnosno državi. Sve što trebate učiniti kako biste sudjelovali je:

• odabrati 1 SPORT

• izdvojiti 2 SATA svog vremena

• pronaći 3 ili više SPONZORA koji će Vas sponzorirati.

Različiti sportovi koje sudionici biraju obično su bicikliranje, penjanje, trčanje, plivanje, rolanje, hodanje, itd. Svaki od Vaših sponzora donirat će određeni iznos novca za Vaše sudjelovanje u određenom sportu (donira se odabrani iznos za svaku rutu, krug ili km koji sudionik odradi). Predlažemo okvir od 2 sata, no budite slobodni izabrati koliko vremena želite, odnosno onoliko koliko Vam najbolje odgovara. Prijavite se na email info@dpb.hr.


 

Mnogi sudionici akcije “Zajedno do vrha” naši su kamperi, CREW članovi i volonteri. Možete sponzorirati nekoga od njih kako biste omogućili kamperima u potrebi i CREW članovima školarine potrebne za dolazak na kamp. Prijavite se na email info@dpb.hr ako želite podržati nekoga od njih te napišite koliko ste spremni donirati. Također nam se možete pridružiti u službi koju Bog obavlja kroz DPB kuću tako što ćete donirati

PODIJELITE:
Preuzmite neku od ponuđenih slika ili letaka kako biste nam pomogli promovirati "Zajedno do vrha": Logo lockup omogućava vam kombiniranje vašeg loga sa ZDV logom. Primjerice, možete promijeniti svoju profilnu sliku na Facebooku kako bismo proširili vijest o događaju. 

Letak za pečate